THY LAM

ved Gitte Kroll

Oddesundvej 105, SKJOLDBORG, 7752 Snedsted

Tlf 97 93 16 56 gitte@thylam.dk

Merkur Andelskasse 8401-4208569 / IBAN nr.DK1284010004208569 Swift code: MEKUDK21

 

 

---Gårdbutikken har åbent hver eneste tirsdag, torsdag, fredag og søndag kl. 14-17 - og når vi er hjemme! Du er velkommen. Kig forbi!

 

   
   
   
 
 

Website produceret af Gitte Kroll,

Thy Lam


 
 

Det er vigtigt at gøre sig øje, at vi alle via vores handlinger er med til at bestemme, hvordan vi ønsker produktion skal foregår. Køber vi 4 kyllinger for 100 kr, ja, så siger vi dermed ok til, at den form for produktion, den form for behandling af levende dyr er helt i orden.

Det er nu min holdning. Jeg mener, at vi ved at ændre bl.a. vores forbrugsvalg ændrer verden - ringene breder sig i havet...

Thy Lam tilbyder...

Ved at du handler med Thy Lam er du med til at sikre en anderledes landbrugsprokution - hvor de styrende elementer er dyrenes trivsel og anvendelse af alt det, som dyrene kan give os...

Thy Lam tilbyder rigtig mange forskellige nyttige sager fra de små fibenede får og lam på gården. Fårene og lammene kan forsyne dig med dejligt kød, men kan også holde dig varm med uld og skind.

Thy Lam tilbyder sporbarhed - for alt stammer fra egne dyr - og jeg kender alle proceser hele vejen igennem. Alle produkter er unikke og i stadig udvikling.

Thy lam er økologisk - derfor er produktionen til gavn for os alle - og også for dyrene, der har en god tilværelse.

Thy Lam er et lille landbrug. For dyrene betyder det, at de kan overskue deres flok og for vores landbrugsland er det godt med liv på landet udover de store industrilandbrug.

Thy Lam udfører naturpleje for private lodsejere samt stat og kommune. Det er til gavn for os alle, ikke mindst er det smukt at se dyrene i deres rette element. Dyrene giver liv i landskabet.

 

gitte

 

 

 

 
Temaer