Thy Lam har elite smiley
 

 

THY LAM

ved Gitte Kroll

Oddesundvej 105, SKJOLDBORG, 7752 Snedsted

Tlf. 97 93 16 56...gitte@thylam.dk .....

Merkur Andelskasse. 8401-4208569 / IBAN nr.DK1284010004208569 Swift code: MEKUDK21

 

---Gårdbutikken har åbent hver eneste tirsdag, torsdag, fredag og søndag kl. 14-17 - og når vi er hjemme! Du er velkommen. Kig forbi!

 

   
   Thy Lam reg. varemærke
   
 
 

Website produceret af Gitte Kroll,

Thy Lam


 
 
Hvor finder du Thy Lam?

Vi er i Thy, et område præget af vind fra vest, med en særegen natur af klitter, hede og plantage - fugle og dyreliv,  et område med mange økologiske landmænd, mange vindmøller og ideelle muligheder for ikke bare at få kvalitetsfisk fra det store, friske salte Vesterhav, men også kød fra dyr, der har gået nær havet. Vores gård hedder "Søndergaard" og ligger 8 km syd for Thisted på hovedvej A 11/ A 26 mellem Ålborg og Holstebro.

Thy Lam består af 3 butikker - web-butikken - og to virkelige butikker - uldbutikken med diverse sager fra egne dyr samt fair trade varer og madbutikken med tilhørende frysehus med diverse øko-ting, især vores egne, selvfølgelig...

Vores får og lam naturafgræsser i Stenbjerg om sommeren - tæt ved Vesterhavet.  På græsmarker med gul kællingetand, blå cikorie og kløvergræs med hvide blomster. Når lammene er ved at være store og kan undvære deres mødre, drager mødrene ud på heden, hvor de plejer lyngen. Tager man på en tur til Stenbjerg, kan man næsten ikke undgå at se dem.

Vi hedder Ove og Gitte, og begge to Kroll til efternavn. Vores adresse er:

Oddesundvej 105, Sundby Thy, 7752 Snedsted.

Tlf. nr. 97 93 16 56   

e-mail gitte@thylam.dk

gitte

 

 


Thy Lam - lammekød i topklasse.

Play Transition

 

 

 

 

 

 
Temaer