Thy Lam har elite smiley
 

 

THY LAM

ved Gitte Kroll

Oddesundvej 105, SKJOLDBORG, 7752 Snedsted

Tlf. 97 93 16 56...gitte@thylam.dk .....

Merkur Andelskasse. 8401-4208569 / IBAN nr.DK1284010004208569 Swift code: MEKUDK21

 

---Gårdbutikken har åbent hver eneste tirsdag, torsdag, fredag og søndag kl. 14-17 - og når vi er hjemme! Du er velkommen. Kig forbi!

 

   
   Thy Lam reg. varemærke
   
 
 

Website produceret af Gitte Kroll,

Thy Lam


 
 
Spisesteder, der serverer lammekød fra Thy Lam
Nedenfor ser du et udpluk af de spisesteder, hvor du har mulighed for at få lækkert tilberedt lammekød fra Thy Lam.

Jylland: Skagen, Brøndums Hotel

 

Brøndums Hotel i Skagen. Her bruges hele lammet, men også nogle gange bare lammeculotten.

 

 

 

 

 

Art restaurant på kunstmuseet i Århus har indimellem Thy Lam på spisekortet.

Det er især lammekronen/lammefilet, der bruges.

 

 

 

 

 

 

I Klitmøller (hjemsted for Cold Haway og i centrum af Nationalpark Thy) ligger Restaurant Conrad, som har haft Thy Lam på spisekortet lige siden den sommer, hvor dronningen besøgte Thy og fik Thy Lam tilberedt af Michael. Dronningen roste helt specielt lammet den dag.

Det er især lammekronen, som Michael bruger. Og der er mega stor efterspørgsel på det. På foto ser du Michael og hans kone Gitte - de driver stedet sammen.

 

 

 

Igennem Gennem Jytte Abilstrøm fik jeg en mangeårig kontakt med Brasseri Mühlhausen i København. Deres Thy Lam aftener blev jeg inspireret af, og kokken fra brasseriet kom derfor Stenbjerg og lavede en tilsvarende menu - dog ikke bare med lam, men hvor hver ret var creeret omkring et produkt fra en mindre økologisk producent foruden Fiskehuset. Det blev en kæmpesucces. Året efter blev det gentaget. Jytte Abilstrøm underholdt, Claus Meyer sørgede for mad og det foregik i et cirkustelt i blæsevejr. Igen en succes. Da jeg havde en supergodt samarbejde med Den Gule cottage på Strandvejen nord for København kom kokken derfra og lavede dagen efter en forrygende lammefrokost - igen med Jytte Abilstrøm som underholder. Siden har dette udviklet sig til "smag på Thy", hvor kendte kokke laver mad på Stenbjerg Kro. Herudover bruger Stenbjerg Kro indimellem Thy Lam som en af deres lammeleverandører.

 

 

 

 

Sjælland

 

  • Jeg har i flere år haft den fornøjelse at handle med Flemming fra Stedsans - selskabslokaler på Frederiksberg. Det er især lammenakke/lammehals, som Flemming bruger. Stedsans er et sted med holdninger. Flemming siger: "... man kan nyde sig til en bedre verden. Vi har i mange år lavet mad med fokus på de bedste lokale råvarer, man kan opdrive. Efterhånden, som vi er blevet klogere, har vi fundet ud af, at det der smager bedst, er bedst. Bedst for sundheden og bedst for miljøet. Man kan altså nyde sig til en bedre verden. Vores råvarer er alle produceret med omtanke ...... "

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Temaer