Thy Lam har elite smiley
 

 

THY LAM

ved Gitte Kroll

Oddesundvej 105, SKJOLDBORG, 7752 Snedsted

Tlf. 97 93 16 56...gitte@thylam.dk .....

Merkur Andelskasse. 8401-4208569 / IBAN nr.DK1284010004208569 Swift code: MEKUDK21

 

---Gårdbutikken har åbent hver eneste tirsdag, torsdag, fredag og søndag kl. 14-17 - og når vi er hjemme! Du er velkommen. Kig forbi!

 

   
   Thy Lam reg. varemærke
   
 
 

Website produceret af Gitte Kroll,

Thy Lam


 
 
Lamme leg

Mine glæder

Lam leger forårslegeDet er dejligt at passe glade og tilpasse dyr. Hver eneste dag er det mit mål at se glæde og livslyst hos dyrene.

Jeg ser mine lam hoppe rundt. Jeg ser et fårs varme følelser over for sine lam. Jeg oplever kampen med liv og død, især i læmningsperioden.

Jeg går før sengetid ud til de dyr, der er på stald, eller søger ind i stalden for natten. Fylder  vandspande, og ser, at dyrene finde sig tilrette til natten.  Nogle lam ligger og tygger drøv, andre æder hø, og et dækkelam kommer hen til mig. 1. dag på græsHun glemmer aldrig, at jeg længe var hendes ”mor”, da hun var lille. Jeg glædes over, at et lam nu rigtig æder og tager på, og har fået energien tilbage. Han fik orm, og jeg opdagede sent, at han var radmager under den bløde pels.

Og jeg glæder mig over at høre tilfredsheden fra de, der bruger alle de dejlige produkter, fårene giver os. Og alle de gode arbejdsdage sammen med mine engagerede medarbejdere udfordrer og glæder mig.

gitte

 

 

 

 
Temaer