THY LAM

ved Gitte Kroll

Oddesundvej 105, SKJOLDBORG, 7752 Snedsted

Tlf. 97 93 16 5 .gitte@thylam.dk

Merkur Andelskasse 8401-4208569 / IBAN nr.DK1284010004208569 Swift code: MEKUDK21

 

 

---Gårdbutikken har åbent hver eneste tirsdag, torsdag, fredag og søndag kl. 14-17 - og når vi er hjemme! Du er velkommen. Kig forbi!

 

   
   
   
 
 

Website produceret af Gitte Kroll,

Thy Lam


 
 
Gårdens mennesker

På vores gård - hvor Thy Lam residerer - bor vi to, Ove og Gitte.  Begge hedder vi Kroll til efternavn. Ove arbejder i Thisted, og jeg med dyr, mark og butik herhjemme.

Ove og jeg omlagde gården til økologi kort efter, vi købte gården i 1997, og vi opdagede, hvordan jorden efter mange års sprøjtning blev levende og fuld af regnorme. Omkring os sprøjtes markerne, men vores 7 hektar giver alligevel en lille oase, der gør det godt for fuglene at være i....

For os er økologi en livsstil. Vores indkøbsvaner har f.eks. ændret sig i takt med, at vores viden om økologi, fair trade og miljømæssig bæredygtighed er vokset, men også f.eks. vores bankvalg, da vi bruger Merkur. Men jeg må nok sige, at der har mest betydning for mig, der har ansvaret for dyrene, faktisk er, hvordan de har det.

I mange landbrug/virksomheder er det økonomien, der har hovedprioriteringen. Det er altid farligt, når pengene kommer til at betyde mere end den måde, vi behandler levende væsener på.

For mig er det vigtigt, at det enkelte dyrs behov imødekommes, og i mindre flokke som ved Thy Lam kan får og lam overskue flokken. Jeg har 3 deltidsmedarbejdere til at hjælpe mig, og også de deler mine holdninger omkring dyrene. Vores daglige mål er at se mindst eet dyr spontant hoppe højt op i luften af glæde. Så har vi gjort vores arbejde godt.

gitte

Ps. Vil du gerne vide mere om mig, så læs her

 

 

 
Temaer