Thy Lam har elite smiley
 

 

THY LAM

ved Gitte Kroll

Oddesundvej 105, SKJOLDBORG, 7752 Snedsted

Tlf. 97 93 16 56...gitte@thylam.dk .....

Merkur Andelskasse. 8401-4208569 / IBAN nr.DK1284010004208569 Swift code: MEKUDK21

 

---Gårdbutikken har åbent hver eneste tirsdag, torsdag, fredag og søndag kl. 14-17 - og når vi er hjemme! Du er velkommen. Kig forbi!

 

   
   Thy Lam reg. varemærke
   
 
 

Website produceret af Gitte Kroll,

Thy Lam


 
 

Gårdbutikkerne

gårdbutikken

 

Gårdbutikkerne og webbutikken

Du kan handle med Thy Lam via webbutikken, du kan sende mig en mail - ringe - eller blot komme på gården.

Vi har hele 2 butikslokaler - en mad-afdeling og en butik med salg af uld, skind, fair trade og meget mere..!

I madafdelingen kan du få lammekød - altid kun fra egne dyr - til de helt store fester, til de små intime hygge middage, til hverdagsaftener. Du kan få til de store husholdninger, men ikke mindst de små, hvis du bare skal have mad til een eller to.

Jeg har masser af økologiske safter og marmelader, men også frugt og grønt...Ja, og til Mortens aften og til jul og andre gode festdage har jeg økologiske gæs og ænder - som dog ikke er fra Thy Lam..Fjerkræ skal du helst forudbestille og du kan også bestille diverse inden for kolonial, frugt og grønt.

Du er velkommen til at kigge forbi - også uden for åbningstiderne, hvis det passer dig bedst - måske er jeg hjemme- du kan også bestille via nettet og komme her og hente dine varer, eller jeg kan sende varerne til dig. På min web-butik kan du se noget af det, du kan finde i butikkerne, klik her for web-butik..gitte

 

PS: Her lidt om mine holdninger...

Det betyder meget for mig, at også de, der aftager varer herfra værdsætter, at dyrene har haft et godt liv. 

Det anonyme færdige produkt?

Når der ligger et stykke kød i en frysedisk i et almindeligt supermarked, står der jo aldrig noget om dyrets livskvalitet. Man kan ikke se angsten eller sindssygen i dyrets øjne eller kropssprog. Man kan heller ikke se, om dyrets liv har været fuld af dejlige oplevelser. Man vil heller ikke have nogen mulighed for at få det at vide.

Og dog, der jo efterhånden steder. F.eks. nogle butikker, som Ren Kost og Jordens Frugter i Århus, hvor indehaveren sikrer sig, at dyrevelfærden er i orden, før varen kommer i butikken. 

Når du køber økologisk kød fra frysedisken i supermarkedet, er der (som regel) ingen af os, der har kendskab til hinanden, men du ved, at de økologiske regler er overholdt.  Ved at købe direkte her fra Thy Lam får også du muligheden for at fornemme, hvordan et landbrug fungerer og opleve glæden ved at se, at dyrene trives på mark og i stald.  Du vil også høre, hvordan jeg prioriterer i dagligdagen og høre noget om mine fremtidsønsker. Og du kan fortælle mig om dine tanker. Der vil herved være et direkte samarbejde.

Måske handler fødevarer for dig også om etik, sundhed og sikkerhed - og at vi skal efterlade vores landbrugsjord i den samme eller i en bedre stand til vore efterfølgere, end da vi modtog den. Men også, at vi skal skabe nye handlemønstre, så bevidstheden om vores alle indkøbsvalg har direkte betydning for det liv, der tilbydes vore produktionsdyr.

 

 

 

 

 
Temaer